KuBA presse meddelelse2019

Presse meddelelse
Oplev KuBA Art Messe – 2. og 3. marts 2019
Traditionen tro udstiller 33 lokale kunstnere på den velbesøgte årlige KuBA Art Messe i Næstved den første weekend i marts 2019 på Grønnegade Kulturcenter i Gl. Ridehus. Nye kunstnere er kommet til – men naturligvis er der også en del ”gengangere” med ny kunst, som i år nu er med for 16. gang.

Udstillingen spænder meget bredt, da der både er malerier – abstrakte og figurative, collager, keramik,
glas, små skulpturer, bronze og meget andet repræsenteret. Så der vil helt sikkert være noget for enhver smag.

Alle kunstnerne vil være til stede heleweekenden – så samlet centralt på ét sted, er der her rig mulighed for at se meget forskelligartet og farveri kunst, få en snak med kunstnerne og måske få et nyt kunstværk med hjem, eller nyde en kop kaffe i caféen.

Som altid er det GRATIS at komme ind og se udstillingen - hvilket kun kan lade sig gøre fordi KuBA får støtte fra det lokale erhvervsliv og Næstved kommune. Igen i år kan vi takke Spar Nord, Nykredit, Fensmark Brugsforening, Niels Christoffersen, Kvickly, Bauer, HairVision, Restaurant Fjord, Fladså Grafisk, Hotel Vinhuset, Toksværd Planteskole, Kunstavisen, Mærk Næstved og Næstved kommune for deres bidrag, der gør det muligt at videreføre denne spændende tradition.

Der er åbent både lørdag og søndag fra kl. 10.00-16.00.

Lørdag er der fernisering kl. 11.00 og åbningstaler er tidligere rektor på Herlufsholm Skole, nuværende viceborgmester og medlem af kulturudvalget Klaus Eusebius Jakobsen. Kl. 14.00 trækkes der lod om halvdelen af de malerier med temaet ”Gæt en sang”, der var en del af Kunstruten oktober 2018 i Næstved City.

Søndag kl. 11.00 er der uddeling af KuBA-prisen til en af de udstillende kunstnere. Som altid foretages udvælgelsen af en hemmelig, kunstkyndig dommer, som først afsløres ved overrækkelsen af prisen. Kl. 14.00 er der udlodning af den sidste halvdel af malerierne fra Kunstruten oktober 2018 med temaet ”Gæt en sang”.
Begge dage uddeles der gratis lodder fra kl. 13.00.
  
Udstillerne er :  Ann Mari Jensen, Anne Schjødt, Annette Majgaard, Birgit Jørgensen, Birgit Kliim, Bjarne Hansen, Bodil Brask, Bolette Knudsen,
Christine Munch Petersen, Dina Amholt, Dorte Jakobsen, Elin Steffensen, Else Vest Dentrup, Gitte Berger Strunze, Grete Sundbro,
Vibeke Rønholdt , Inge Juul, Jette Richter, Jonna Ipsen, Jonna W. Andersen, Kirsten Egelund, Lena Andersen, Lena Bechmann,
Linette Frandsen, Lis Brønderslev, Lone Jørgensen, Marianne Græslien, Marie Klust, Merete Foxmar, Pia Inez Abildgaard,
Renata Al-Shiekhly. Susanne Mortensen og Susanne Truelsen.

Udstillingen løber af stablen 2. og 3. marts 2019, begge dage kl. 10.00-16.00
FRI ENTRE
KuBA  | Tlf.: 20816236 | kuba4700@gmail.com