Om KuBA & KuBA messe m.m. / KuBA presse meddelelse 2024

KuBA presse meddelelse2024

 
 
 
 
 Oplev KuBA Art Messe – 2. og 3. marts i Næstved
Traditionen tro udstiller 34 sjællandske kunstnere 
på den velbesøgte årlige KuBA Art Messe i Næstved på Grønnegade Kulturcenter i Gl. Ridehus den første weekend i marts 2024.
Nye kunstnere er kommet til – men naturligvis er der også en del ”gengangere” med ny kunst, som i år nu er med for 19. gang.
Udstillingen spænder meget bredt, da der både er malerier – abstrakte og figurative, collager, keramik, glas, smykker, små skulpturer og meget andet repræsenteret. Så der vil helt sikkert være noget for enhver smag.
Alle kunstnerne vil være til stede hele weekenden – så, samlet centralt på ét sted, er der her rig mulighed for at se meget forskelligartet og farverig kunst, få en snak med kunstnerne og måske få et nyt kunstværk med hjem, eller nyde en kop kaffe i caféen.
Som altid er det GRATIS at komme ind og se udstillingen - hvilket kun kan lade sig gøre fordi KuBA får støtte fra det lokale erhvervsliv og Næstved kommune. I år kan vi takke Spar Nord, Nykredit, Fensmark Brugsforening, Kvickly, Fladså Grafisk, Mister, Toksværd Planteskole, Kunstavisen, Langes Bog&idé, og Næstved kommune for deres bidrag, der gør det muligt at videreføre denne spændende tradition.
Der er åbent både lørdag og søndag fra kl. 10.00-16.00.
Lørdag er der fernisering kl. 11.00 og åbningstaler er Nikolaj Lund Jensen, Citychef i Næstved.
Kl. 14.00 trækkes der lod om halvdelen af de små malerier med frit motiv, som alle udstillere har bidraget med – specielt udført til denne begivenhed.
Søndag kl. 11.00 er der uddeling af KuBA-prisen til en af de udstillende kunstnere. Som altid foretages udvælgelsen af en hemmelig, kunstkyndig dommer, som først afsløres ved overrækkelsen af prisen. Kl. 14.00 er der udlodning af den sidste halvdel af de små malerier.
Begge dage uddeles der gratis lodder fra kl. 13.00.
Udstillerne er Anke Jensen, Anna Johansen, Annette Majgaard, Annette Skiby Andersen, Anni Madsen, Birger Brønderslev, Birgitte Drent Sørensen, Birthe Kærsig, Bjarne Hansen, Bolette Knudsen, Christine Munch Petersen, Dorte Jakobsen, Elin Steffensen, Grete Sundbro, Hanne Lebæk Jakobsen, Inga Dora Sigurdsdottir, Jonna Ipsen, Kirsten Egelund Hansen, Käte Bruun Jacobsen, Lenore Nielsen, Linette Frandsen, Lis Brønderslev, Lis Krøigaard, Lisbeth Ancher, Lise Bundgaard Fleck Frederiksen, Majid Hoseini, Marianne Græslien Hansen, Merete Foxmar, Steen Holdrup, Susanne Mortensen, Susanne Truelsen, Tina Jacobsen, Tine Martens og Vibeke Rønholt.
Udstillingen løber af stablen 2. og 3. marts, begge dage kl. 10.00-16.00 - Fri entré
 
 
 
 
 
KuBA  | Tlf.: 20816236 | kuba4700@gmail.com