Om KuBA & KuBA messe m.m. / KuBA presse meddelelse 2020

KuBA presse meddelelse2020

Presse meddelelse
Oplev KuBA Art Messe – 7. og 8. marts 2020
Traditionen tro udstiller 33 lokale kunstnere på den velbesøgte årlige KuBA Art Messe i Næstved den første weekend i marts 2019 på Grønnegade Kulturcenter i Gl. Ridehus. Nye kunstnere er kommet til – men naturligvis er der også en del ”gengangere” med ny kunst, som i år nu er med for 17. gang.

Udstillingen spænder meget bredt, da der både er malerier – abstrakte og figurative, collager, keramik,
glas, små skulpturer, bronze og meget andet repræsenteret. Så der vil helt sikkert være noget for enhver smag.

Alle kunstnerne vil være til stede heleweekenden – så samlet centralt på ét sted, er der her rig mulighed for at se meget forskelligartet og farveri kunst, få en snak med kunstnerne og måske få et nyt kunstværk med hjem, eller nyde en kop kaffe i caféen.

Som altid er det GRATIS at komme ind og se udstillingen - hvilket kun kan lade sig gøre fordi KuBA får støtte fra det lokale erhvervsliv og Næstved kommune. Igen i år kan vi takke Spar Nord, Nykredit, Fensmark Brugsforening, Niels Christoffersen, Kvickly, Bauer, HairVision, Restaurant Fjord, Fladså Grafisk, Hotel Vinhuset, Toksværd Planteskole, Kunstavisen, Mærk Næstved og Næstved kommune for deres bidrag, der gør det muligt at videreføre denne spændende tradition.

Der er åbent både lørdag og søndag fra kl. 10.00-16.00.

Lørdag er der fernisering kl. 11.00 og åbningstaler.Lizette Rosager   Kl. 14.00 trækkes der lod om halvdelen af de malerier med temaet ”Blomstermalerier ”, der var en del af Kunstruten oktober 2019 i Næstved City.

Søndag kl. 11.00 er der uddeling af KuBA-prisen til en af de udstillende kunstnere. Som altid foretages udvælgelsen af en hemmelig, kunstkyndig dommer, som først afsløres ved overrækkelsen af prisen. Kl. 14.00 er der udlodning af den sidste halvdel af malerierne fra Kunstruten oktober 2019 med temaet ”Blomstermalerier ”.
Begge dage uddeles der gratis lodder fra kl. 13.00.
  
Udstillerne er :Anette Luders , Annette Majgaard, Anette Majgaard, Birgit Kliim,Birte Bonde, Bjarne Hansen, Bodil Brask,Connie Heitmann, , Dina Amholt, Dorte Jakobsen, Elin Steffensen, Gitte Berger Strunze,Grethe Christophersen, Grete Sundbro,Lisbeth  Ancher, HanneChristoffersen,Jette Richter,Jonna Ipsen, Jonna W. Andersen, Kirsten Egelund, Lena Andersen,,Linette Frandsen,
Lis Brønderslev,Lisbeth Bernitt Birk, Lisbeth  Lone Jørgensen,Majid Hoseini, Marianne Græslien, Marie Klust, Merete Foxmar, Mette Hettel, Susanne Mortensen og Susanne Truelsen.Vibeke Rønholt.

Udstillingen løber af stablen 7. og 8. marts 2020, begge dage kl. 10.00-16.00
FRI ENTRE
KuBA  | Tlf.: 20816236 | kuba4700@gmail.com