Medlemmer / Christine Munch Petersen

Christine Munch Petersen

 
 Så længe jeg kan huske har jeg altid haft gang i noget: sunget og spillet, strikket og syet, klippet og klistret og tegnet og malet. Det har været noget, jeg har hygget mig med, det har været noget jeg har brugt min fritid på, og det har været noget, der har givet mig glæde og energi.
Jeg har altid valgt det kreative til og som lærer valgte jeg bl.a. også at undervise i Billedkunst. Det var en fornøjelse at videregive glæden ved at skabe. I min undervisning tegnede og fortalte jeg. Der blev opført teaterstykker, og der blev lavet kulisser.
I et længerevarende forløb med stress, startede jeg for alvor med at male – og jeg kunne mærke, at det gjorde mig godt. Maleriet gjorde mig gladere og gav mig ro i en hverdag, der var fyldt med kaos. I starten var jeg meget søgende, men jeg har udviklet mig og fundet min vej i maleriet. Jeg får hele tiden nye ideer til motiver og metoder, og jeg kan lide at udfordre mig selv både i sværhedsgrad og i farvevalg. Maleriet er blevet en næsten daglig foreteelse – og jeg elsker det.
Som en fast del af mit program har jeg mine blomsterpiger og mine dyreportrætter. Derudover maler jeg blomster og landskaber ud fra egne fotos og fri fantasi. Dette arbejde er meget naturalistiske.
Det abstrakte udvikler sig og ændres tit af fantasien midt i maleprocessen, og tit har jeg måtte ”lytte” til billedet og gå den vej billedet pegede. Så var der måske en hest, en hjort eller en fugl. Så researchede jeg lidt for at følge billedet og har efterfølgende haft mange spændende timer med at følge min fantasi i maleriet.
Symboler er også en vigtig del af mine billeder. De direkte symboler og de indirekte. Her optræder fabelvæsener, dyr m.m. som har en symbolsk betydning og billedets navn giver et fingerpeg.
Jeg elsker at udstille mine billeder, og derfor vil jeg høre om I kunne tænke jer at have mine billeder hængende i en periode. Der er garanti for godt humør vil jeg mene!?
Jeg har en FBside med størsteparten af mine billeder, ligesom jeg har en hjemmeside som opdateres jævnligt. Se venligst sidehoved
Håber I kunne have interesse i at have mine billeder hængende. Ser frem til at høre fra Jer

Mange Venlige Hilsner
Christine Munch Petersen
 
 Gødstrup Bygade 6, Gødstrup, 4684 
 
mail christine.munch1966@gmail.com
 
FB: Christine Munch art

Hjemmeside: www.cmunch-art.dk
 
KuBA  | Tlf.: 20816236 | kuba4700@gmail.com