Månedens kunstner / 2020 April Susanne Mortensen

2020 April Susanne Mortensen

 
Jeg hedder Susanne Mortensen, er autodidakt billedkunstner og er kreativ under navnet SUM. Jeg maler med akryl, laver tryk (gelliprints) og collager, alkohol ink og eco prints. Derudover har jeg de sidste 5 år også beskæftiget mig med glas – hvor jeg laver små glasskulpturer og smykker – alt sammen unika.
Er med i en lokal malergruppe ”ART•UZ” i Næstved, en gruppe på 7 piger, der gennem mere end 15 år har haft fælles værksted, de sidste 5 år på Ærøvej 5D. Vi har åbent i vores værksted den 1. søndag i måneden fra kl. 11-15, hvor man kan komme forbi – få en kop kaffe og snak og se hvad vi har gang i. Derudover er jeg med i gruppe på 4, hvor vi laver glas. Har gennem tiden afprøvet forskellige materialer og genrer – har dog altid malet med akryl – både på lærred og papir. Jeg har også lavet keramik og raku, figurer i blandform, monoprints, fotogravure og har de sidste 5 år fået en passion for at lave figurer og smykker i glas.
Jeg medlem af kunstnetværket Møn & Sydsjælland, og medlem af KuBA, Kunstforeningen for Billedskabende Aktører, og har deltaget i den årlige KuBA Art Messe siden starten i 2005.
Jeg har gennem årene deltaget i malerkurser hos bl.a. Christine Kjeldsmark, Pia Fonnesbech, Hussein Tai, Birgit Patuel, online kurser hos amerikanske Jane Davies og Carla Sonheim. Har gennem de sidste par år også deltaget i forskellige workshops og højskoleophold.
Kan kontaktes på mail :  sum4700@gmail.com
for nærmere oplysninger.
Mobilpay: 50 94 93 55
KuBA  | Tlf.: 20816236 | kuba4700@gmail.com