Medlemmer / Majid Hoseini

Majid Hoseini

 
Jeg hedder Majid Hoseini. Jeg kommer fra Teheran i Iran, hvor jeg har studeret kunst og økonomi. Jeg har boet i Danmark siden 2011.
Min interesse for visuel kunst begyndte i min barndom, og mine billeder gengiver bl.a. indtryk fra min oplevelse af krigen i mit hjemland.
Min egen stil:
I min kunst har jeg min egen stil (kuglepen på avissider og lærred), og jeg maler også i forskellige genrer og teknikker.

Jeg laver socialrealistiske billeder og fik for dette en guldmedalje i marts måned fra organisationen Verdens fred.

Indtryk og drømme:
Jeg er født i et land med mange bekymringer og sociale modsætninger. Igennem maleriet udtrykker jeg mine følelser omkring alt det, som jeg har oplevet.
I min måde at male på vil jeg synliggøre menneskers rutinemæssige og indvendige tanker. Jeg ønsker, at
min kunst fortæller, at selv om mennesker ikke ligner hinanden, kan der i relationer på tværs af geografiske og kulturelle grænser skabes en smuk overensstemmelse og samhørighed i den her verden.

Følsomhed /refleksion:
(Evt foto af dig, når du maler et billede)
For at udtrykke en historie, sidder jeg foran lærredet.
Her kan jeg udtrykke noget af det der er sket for mig, og som måske kommer til at ske på grund af “Krig og dens konsekvenser”.
Der er altså tale om forskellige følelser og refleksioner i mennesker som for eksempel : lykke, sorg, angst, håb, utålmodighed, og måske uansvarlighed.

Samtidskunst:
Med min egen måde at male på skaber jeg noget unikt og overdrevet. (Mine surrealistiske og ekspressionistiske værker). Det er begyndelsen til en ny strømning, hvor en kunstner former sin samtidskunst.
Jeg er medlem i Næstved kunstforening og kunstforeningen KuBA i Næstved.

Kunstudstillinger
Jeg har haft ca. 60 udstillinger forskellige steder. Den første udstilling var i Japan i min ungdom
 

Mvh Majid Hoseini
 

Tlf: 31 32 11 54
 
 
KuBA  | Tlf.: 20816236 | kuba4700@gmail.com