Månedens kunstner / 2019 Januar Betina Stjernholm Krasilnikoff

2019 Januar Betina Stjernholm Krasilnikoff

 
 Præsentation:
Min bopæl er i Tyvelse nord for Glumsø. Her bor jeg sammen med min mand og 2 børn på hhv. 5 og 9 år. Vi flyttede hertil i januar 2017, da vi fandt det perfekte hus og området var så naturskønt at vi bare MÅTTE bo her. Jeg husker tydeligt den dag, da jeg lige smuttede forbi huset første gang for at se, om det var noget for os. Det var en flot efterårsdag, hvor solen stod ned gennem skyerne og malede markerne smukt med forskellige farver i det idylliske landskab med udsigt over Susåen. Jeg var solgt.
Jeg er 41 år og autodidakt billedkunstner. Jeg startede med at male i foråret 2014, da jeg havde barsel med mit yngste barn. Det var egentlig en kollega, der inspirerede mig til at begynde at male. Hun var gået ned med stress og fandt ro i udfoldelsen ved lærredet. Jeg manglede noget andet i hverdagen end bleskift, og derfor gik jeg i Harald Nyborg og købte akrylmaling og lærreder. De blev dog hurtigt skiftet ud med kvalitetslærreder og bedre maling, da jeg blev helt bidt af det.
Hvis jeg dengang havde kunnet få alt det ned på lærred, som jeg havde af idéer i hovedet, så havde jeg haft over 1.000 malerier nu.
 
Jeg elsker at gå amok på et stort lærred. Min inspiration kan komme fra en flot farvekombination på billeder, i TV, fra børnenes tegninger – ja, stort set hvad som helst. Jeg maler både abstrakt og figurativt.
Jeg har været på kursus hos forskellige kunstnere for at blive inspireret og få brugbare værktøjer med hjem.

Jeg har udstillet forskellige steder på Vestsjælland, og synes det er sjovt at høre tilbagemeldinger fra andre kunstinteresserede.
Mit drøm er at få mere tid til at male, samt renovere vores ene længe, så jeg kan holde åbent atelier - men det er desværre et kæmpe uoverskueligt projekt lige nu (også for pengepungen).

Betina Stjernholm Krasilnikoff
Stenholmsvej 7, Tyvelse
4171 Glumsø
 tlf 61 51 11 77  (  træffes bedst på mail )
 

Følg mig også på:
Facebook: Colour For People
KuBA  | Tlf.: 20816236 | kuba4700@gmail.com