Månedens kunstner / 2014 November Dina Amholt

2014 November Dina Amholt

 
Farvernes drivkraft
Min evige fascination af farver, er drivkraften i de forskellige måder, jeg arbejder med min kunst. Som multikunstner kender jeg ikke til begrænsningens kunst, og når jeg udforsker de forskellige materialer og teknikker, så får jeg en helt speciel farveoplevelse ud af det.
En oplevelse jeg til stadighed ønsker at gengive i min kunst.
Jeg er uddannet som designer i 1991 fra Danmarks Designeskole i København. Jeg har arbejdet med vævning, silkemaling, patchwork mm. før jeg endte,
hvor jeg er nu - med maleri, glas og smykker.
Den røde tråd gennem alle min forskellige arbejdsområder er farvernes samspil og tyngde. Farveoplevelserne er berigende for mig – og forhåbentlig også for dem, der køber min kunst.
 
Kunstarter
Malerierne er tit et mix af forskellige medier som akryl, flydende akryl, collage af håndmalede papir og fotoudklip samt fotocollager, flydende akvarel, voksmaling/Encaustic osv. Jeg arbejder både på lærreder, kraftige akvarelpapirer og specielmaterialer.
 
Glasprodukterne er lavet i koldt glas, som bliver ovnformet. Jeg anvender primært Bullseye glas, fordi jeg syntes, det er den glastype, der giver det flotteste farvespil. Jeg designer fade, vaser, relieffer, lampeskærme, smykker etc.
Smykkerne laver jeg primært af importerede glasperler og halvædelstene tilsat lidt metal og andet.
 
Galleri
Jeg har mit eget galleri i Toksværd, som jeg åbnede i juni 2009. Mine åbningstider er efter aftale og alle er velkommen til et uforpligtende besøg. Da jeg bor ved galleriet er det ikke til spor ulejlighed.
Jeg deltager hvert år d. 3. weekend i august i Åbent Atelier i Næstved.
 
Gruppebesøg
Jeg arrangerer gruppebesøg, hvor jeg laver rundvisninger og fortæller om, hvordan jeg fremstiller bl.a. min glaskunst og malerier. Oplevelser & hyggeligt samvær er omdrejningspunktet. Foreninger, gruppe-, klub-, familie-, veninde- sammenkomster mfl. er meget velkomne. Kontakt mig for nærmere aftaler.
 
Fakta
Galleriet ligger på: Lundebakkevej 18E – Toksværd – 4684 Holmegaard
Du kan følge mig på FB: Dina Amholts aktiviteter pt. da mine hjemmesider er undervejs.
Kontakt mig gerne via mail dinas@dinas.dk
eller pr tlf. 5556 3210
KuBA  | Tlf.: 20816236 | kuba4700@gmail.com